Stenskottsfilm Halmstad

Få hjälp med din stenskottsfilm hos oss på Rekproffset!

Stenskottsfilm, även känd som lackskyddsfilm eller klar skyddsfilm, är en transparent, slitstark film som appliceras på fordonets lack yta för att skydda den mot skador från stenskott, repor, insekter, vägsalt och andra yttre påverkningar.

Teknologin bakom Ceramic Pro:s KAVACA stenskottsfilm

Stenskottsfilm från KAVACA erbjuder ett utmärkt skydd mot skador från stenskott, repor, insekter, vägsalt och andra yttre påverkningar. Detta hjälper till att bevara din bils lack och minskar risken för skador som kan påverka dess utseende och värde. Dessutom är KAVACA-filmen tillverkad för att vara mycket hållbar och tåla påfrestningar under normal körning.

Den är motståndskraftig mot solblekning, sprickbildning och gulnande över tid, vilket säkerställer att din bils lack förblir i toppskick under lång tid. En unik fördel med KAVACA-filmen är dess självläkande egenskaper. Mindre tvättrepor läks av sig själv med hjälp av värme, vilket hjälper till att bibehålla filmens utseende och skyddande egenskaper. Dessutom kräver KAVACA stenskottsfilm minimalt med underhåll när den väl är applicerad på din bil, vilket sparar både tid och pengar på lång sikt. Med en generös garanti på 10+ år kan du vara trygg i vetskapen om att din bil är skyddad under lång tid framöver.

 

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om solfilmsmontering i Halmstad så hjälper vi dig vidare.

Tel: 035-187272

Mejl: info@rekproffset.com

Applicering av stenskottsfilm

Stenskottsfilm appliceras vanligtvis på den utsatta ytan på fordonet, såsom motorhuven, stötfångaren, sidokjolarna och backspeglarna. Innan appliceringen av filmen rengörs och förbereds lackytan noggrant för att säkerställa bästa vidhäftning och resultat.

Skydd

När stenskottsfilm är korrekt applicerad fungerar den som ett skyddande skikt som absorberar och fördelar kraften från stenskott, små stötar och repor. Detta minskar risken för skador på fordonets lack och hjälper till att bevara dess estetiska utseende.

Transperens

En av de viktigaste egenskaperna hos stenskottsfilm är dess höga transparens. Den är tillverkad för att vara nästan osynlig när den appliceras korrekt på lackytan, vilket gör att fordonet behåller sin ursprungliga finish och utseende.

Hållbarhet

Stenskottsfilm är utformad för att vara mycket hållbar och tåla de påfrestningar som fordonet utsätts för under normal körning. De flesta högkvalitativa stenskottsfilmerna är resistenta mot solblekning, sprickbildning och gulnande över tid.

För att maximera effekten av stenskottsfilm och förlänga dess livslängd bör fordonet tvättas och underhållas regelbundet. Det är viktigt att använda skonsamma tvättmetoder och undvika användning av hårda kemikalier eller grova tvättsvampar som kan skada filmen.

Stenskottsfilm är ett populärt val för bilägare som vill skydda sin bils lack mot skador och behålla dess estetiska värde över tiden. Det är en effektiv och kostnadseffektiv lösning för att bevara lackytans skick och minska behovet av dyra reparationer.

Kavaca stenskottsfilm beskrivning