Solfilmsmontering Halmstad

Få hjälp med din solfilmsmontering hos oss på Rekproffset!

Solfilmsmontering är ett passande val för dig som är ute efter att blocker ut solljus och värme från ditt fordon. Solfilm kan ha olika egenskaper beroende på dess tjocklek. KAVACA solfilm, som vi använder vid vår solfilmsmontering, bidrar till att blockera upp till 96% av värmeproducerande IR-strålar och skapar därför en behaglig inomhustemperatur under varma sommardagar. Solfilmen bidrar även till att minska solens sken som ett störmoment när du kör bil.

Teknologin bakom KAVACA solfilm

KAVACA solfilm representerar spetsen av teknologin inom solskyddsfilm för bilar. Dess banbrytande design utnyttjar avancerade nano-keramiska partiklar och material som effektivt blockerar infraröda strålar, vilket resulterar i en överlägsen förmåga att minimera värmeinträngning i bilen. Denna teknologi är särskilt viktig för att skapa en behaglig och sval körupplevelse, särskilt under de varmaste dagarna.

En av de framstående egenskaperna hos KAVACA solfilm är dess förmåga att minimera signalstörningar. Genom att noggrant konstrueras för att inte påverka bilens elektroniska system, inklusive GPS och radiomottagning, garanterar filmen att de viktiga kommunikationssystemen förblir intakta och fungerande som de ska. Detta är en kritisk faktor för att säkerställa både säkerhet och bekvämlighet under körning.

Teknologin bakom KAVACA solfilm har utformats med noggrant övervägande av både funktion och estetik. Solfilmens avancerade komponenter och konstruktion genomgår rigorösa tester för att säkerställa överlägsen kvalitet och pålitlig prestanda över tid. Detta noggranna tillvägagångssätt säkerställer att KAVACA inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna när det gäller att erbjuda enastående solskydd och samtidigt bevara bilens utseende.

 

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om solfilmsmontering i Halmstad så hjälper vi dig vidare.

Tel: 035-187272

Mejl: info@rekproffset.com

Fördelarna med att använda KAVACA solfilm

Förutom att skydda mot UV- och IR-strålar, har KAVACA solfilm ytterligare fördelar som förbättrar både komfort och säkerhet för bilens passagerare. Genom att minska bländning och reflektioner från solen, skapar solfilmen en mer behaglig körupplevelse genom att minska ansträngningen på förarens ögon och öka synligheten, särskilt under körförhållanden med starkt solljus eller reflekterande ytor som våt vägbana eller snö.

Dessutom kan solfilmens toningsgrad anpassas för att passa individuella preferenser och behov. Med olika toningsnivåer kan bilägare balansera önskad integritet med behovet av bra sikt och estetiskt tilltalande utseende. Detta gör det möjligt för bilägare att skräddarsy utseendet på sin bil samtidigt som de får ökad komfort och skydd. 

Genom att kombinera dessa fördelar, inklusive UV-skydd, minskad bländning och anpassningsbar toning, erbjuder vår solfilmsmontering en omfattande lösning för att förbättra både komfort och skydd för fordonets passagerare och interiör över tid. Det är en investering som inte bara bidrar till att bevara bilens värde utan också till att öka körupplevelsen och säkerheten för alla inuti fordonet.

Processen för solfilmsmontering

Hos oss på Rekproffset kan du vara trygg med att våra professionella och erfarna installatörer genomför en högkvalitativ solfilmsmontering på ditt fordon. Processen börjar alltid med att vi rengör dina rutor så att vi har en slät yta, fri från smuts och föroreningar, att arbeta med. Därefter måttanpassas solfilmen till dina rutor för att säkerställa att inget solljus eller insyn smiter igenom. Sedan appliceras solfilmen med hjälp av vatten och en anpassad skrapa för att undvika bubblor och veck.

Efter appliceringen av solfilmen kan det ta några dagar för filmen att härda helt och nå sin fulla effektivitet. Under denna tid är det viktigt att undvika att röra eller störa solfilmen för att säkerställa en jämn och hållbar yta.