Däckhotell Halmstad

Förvara dina däck hos oss på Rekproffset, ditt däckhotell i Halmstad!

Att förvara sina däck på ett däckhotell är en fördelaktig investering för många då man dels sparar plats hemma, dels säkerställer däckens skick över tid. På vårt däckhotell i Halmstad erbjuder vi tjänster för att bevara och skydda däckens kvalitet under de perioder som de inte är monterade på ditt fordon.

Vi erbjuder en säker förvaring, vilket innebär att däcken förvaras på ett skyddat ställe för att undvika skador från yttre påverkan, inklusive solljus, regn, snö och temperaturvariationer. Du behöver heller inte oroa dig för stöld.

Erbjudande!

Just nu bjuder vi på en kostnadsfri säsong vid skifte av hjulen för dig som är nykund! Vi tvättar av och förvarar dina vinterhjul under vårsäsongen. Erbjudandet gäller fr.o.m 2024-03-31 fram tills att det råder vinterväglag för 2024.

 

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om vårt däckhotell i Halmstad och erbjudande så hjälper vi dig vidare.

Tel: 035-187272

Mejl: info@rekproffset.com

Så förvarar vi dina däck

Vårt däckhotell i Halmstad håller rätt temperatur och luftfuktighet för att bevara gummit i däcken och förhindra för tidigt åldrande. Gummit i däcken kan vara känsligt mot plötsliga temperatur och fuktighetsförändringar vilket kan vara svårt att själv reglera i förråd eller garage.

Däck ska generellt förvaras stående, antingen på fälgar eller i specifika hyllor avsedda för just däck. Man vill förvara däcken stående för att minska risken för deformation eller platta ytor som kan formas över tid.

Däckinspektion och underhåll

Vi gör en grundlig inspektion och underhåll av dina däck vid behov under tiden du förvarar dom på vårt däckhotell i Halmstad. Detta inkluderar rengöring, lufttrycksjustering och regelbunden inspektion för att upptäcka skador eller annan påverkan tidigt.

Enkel åtkomst

Hos oss har du enkel och snabb åtkomst till dina däck när du än behöver dom exempelvis inför en eventuell försäljning av däck eller fordon. Vid säsongsbyte kan du enkelt boka tid och komma in med ditt fordon så genomför vi bytet och förvarar de däck som är ur säsong.

Däckbyte

Så checkar du in dina däck hos oss

Att checka in dina däck på vårt däckhotell i Halmstad är väldigt enkelt. Du bokar en tid via hemsidan eller genom att kontakta oss på telefon eller mejl. Därefter är du välkommen på avsatt tid med de däck som du önskar att förvara.

Vi markerar dina däck för att enkelt kunna se vilka som tillhör dig och även vilken plats på däckhotellet de förvaras.

Vi kommer be dig fylla i dokumentation där du uppger dina kontaktuppgifter så att vi enkelt kan komma i kontakt med dig vid behov och även kan bekräfta vilka däck som är dina. Därefter genomför vi en inspektion av dina däck för att säkerställa deras skick för att sedan placera ut dom på avsedd plats i hotellet.

När du sedan är redo att hämta ut dina däck eller vill genomföra ett däckbyte är det bara att höra av sig och avsätta en tid för detta så står vi redo vid din ankomst.

Däckhotell Silverpaket

Silverpaketet innefattar hjulskifte, tvätt av komplett uppsättning och förvaring. Våra däckhotell är alltid försäkrade.

695 kr / säsong

Däckhotell Guldpaket

Guldpaketet innefattar hjulskifte, tvätt av komplett uppsättning, utvändig tvätt av bilen och förvaring. Detta paket innefattar kostnadsfri balansering under hela aktiva säsongen. Våra däckhotell är alltid försäkrade.

1095 kr / säsong